Winter is coming

03:58

Happy Friday everyone!

Since it's getting really cold and rainy, I wanted to talk about advantages of winter fashion...
Best thing about the cold weather? Layers! You can always mix, combine and match as many layers as you want. And
 the most important layer is The Coat. From  fur to leather,  bright reds to darks or neutrals, from simple to eccentric, from oversized to slim cut, long to short... coats are without rules this year! A coat with a perfect pair of boots and a cool bag will make any of us fabulous. 
I  got mine from Shein site, and I was really excited when I got it because I thought it might not be this warm and comfy, but I'm in love with this coat. 
I really am.  :) Beside that, I love the color of this coat,  "camel" color is very popular this season and I couldn't wait to get this one. I think it becomes highlighted when you wear black underneath, however, denim would look great as well.


Evo ide zima, tako i ja izvadila najtoplije stvari iz ormara i počela se spremati. Ono što naaaaajviše volim kada je zima u pitanju - slojevito oblačenje! To nam daje toliko prostora da budemo kreativni, da kombinujemo različite slojeve garderobe, a najbitniji sloj je svakako kaput jer je poslednji sloj, i najupečatljiviji. Ima ih raznih boja, dezena, modela, materijala, ali svakako kaputi su ono što začini zimski outfit.  Ono što je ove sezone posebno moderno su ti kaputi u "camel" boji. A ovaj moj je sa sajta Shein, i ja sam apsolutno oduševljena jer sam očekivala da će biti tanji ili da mi neće odgovarati, ali ovaj je savršen! Sa crnim ide odlično, ali mislim da bi isto tako super izgledao i sa pocepanima farmerkama (a i to ću probati jer mislim da ću ga nositi cele zime:))  




Coat - Shein
Bag - h&m
Pants - Pieces 
Shirt - h&m

Hope you enjoyed!
Until the next time,

xoxo,
Aida

You Might Also Like

2 comments

  1. Predivan look !
    Kaput je bas kakav trazim.
    Jesi li imala kada problem sa narucivanjem sa te stranice ? Odjeca je stvarno lijepa i cijene su pristupacne.

    ReplyDelete
  2. Predivan look !
    Kaput je bas kakav trazim.
    Jesi li imala kada problem sa narucivanjem sa te stranice ? Odjeca je stvarno lijepa i cijene su pristupacne.

    ReplyDelete

Subscribe